keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Suunnitelmia ensi vuodelle

Hei,

Facebookissa jokin aika sitten ilmoitinkin, että olen suunnitellut ensi vuodelle pienen ”uudistuksen” tänne blogiini, jonka myötä postauksia pyrkisin tekemään ainakin sen kerran kuukaudessa.
Ennen vuodenvaihdetta suunnittelen jokaiselle kuukaudelle ensi vuodeksi jonkin teeman, jonka pohjalta teen postauksia. 
Jokaisesta teemasta tulee ainakin yksi postaus, joistain useampikin, riippuen miten ehdin kirjoittaa. Jokaisesta teemasta kirjoitan ns. yleispostauksen ja joistain saatan julkaista jotain aiheeseen liittyviä riittejä, harjoituksia yms. Esimerkiksi tammikuun aihe on KOTI, joten tulen kirjoittamaan kodin puhdistamisesta ja siitä, miten kodista saa hieman ”maagisemman”.  Vuoden ensimmäinen aihe on suht simppeli, mutta pyrin kirjoittamaan hieman syvällisemmistä aiheista mitä pitemmälle vuotta mennään. Jokaisena sapattina pyrin kirjoittamaan joko tänne tai toiseen blogiini jutun, riippuen millä tavoin sapattia juhlistamme.

Luon jokaiselle kuukaudelle oman linkin tuonne sivupalkkiin, jonka avulla aiheita on helpompi selata. Teemat pyrin julkaisemaan tämän vuoden loppuun mennessä, kun olen saanut ne kunnolla suunniteltua.
Toivon, että suunnitelmani tulevat toteutumaan haluamallani tavalla ja että minulla olisi aikaa ja energiaa kirjoittaa blogia, siitä huolimatta että kuopuksemme syntyy maaliskuussa. Olisi jo korkea aika herätellä tämä blogi takaisin eloon. Tänä vuonna julkaisin vain kaksi postausta, mikä on pohjanoteeraus jopa minulta... 
Tällä hetkellä olen innoissani tästä ideasta enkä malttaisi odottaa, että pääsen toteuttaman sitä. Pysykäähän siis kuulolla, vuoden alusta päästään taas uuteen nousuun! J


Mukavaa Yulen aikaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän käynnistäsi muiston! :)