sunnuntai 9. elokuuta 2015

Uusi blogi

Ihan ensimmäiseksi pahoittelut, että on taas hiljaista. Olin tuossa jokin aika sitten kirjoitellut monta päivää uutta postausta, mutta viimein se tapahtui, jota aina pelkään: teksti katosi bittiavaruuteet. Kone käynnistyi uudelleen, enkä enää saanutkaan asiakirjaa palautettua, niin kuin yleensä. Enkä ollut muistanut tallentaa! En ymmärrä miksen muista ikinä tallentaa, vaikka tiedän, että noin voi käydä (kirjoitan siis Wordilla postaukseni). Noh, EHKÄ jatkossa älyän tallentaa. Joudute siis vielä hieman odottaa postausta...

Perustin tämän blogin rinnalle "vauvablogin" (jestas miten vihaan tuota nimitystä), sillä en halua tähän blogiin kirjoittaa vauvajuttuja. Blogi löytyy TÄÄLTÄ.

Tarkoituksenani on opettaa lapselle kaikki uskonnostani, kasvattaa hänestä elämää ja luontoa kunnioittava, tasapainoinen yksilö. :)

2 kommenttia:

  1. Hei! Oletko ajatellut milloin kirjoittaa? Edellisestä postauksestasi kun on kulunut kohta jo kolme kuukautta :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uusia postauksia on työnalla, mutta tässä on ollut kiireitä, koska muutto ja remontti. Jos tänään vauvan nukutuksen jälkeen en ole liian väsynyt, niin kirjoitan yhden keskeneräisen postauksen valmiiksi.

      Poista

Jätäthän käynnistäsi muiston! :)