keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Uusi sivu elämässä

Ennen kuin jatkan työnalla olevia kirjoituksia, niin kerron taas hieman kuulumisia, edellisestä postauksesta kun on vierähtänyt jo tovi.


Kesä on alkanut melko viileissä ja tuulisissa merkeissä, mutta se ei tarkoita, etteikö siitä voisi nauttia. Olemme muuttaneet Tampereelta Nokialle ja rakastan tätä uutta asuinaluettamme. Kotimme lähellä on järvi ja lähellä menee täydelliset lenkkeilyreitit.


Suurin muutos elämässämme on kuitenkin ollut tyttäremme syntymä. Tuo täydellinen pieni ihminen syntyi viime kuun puolessavälissä.


En oo tän kolmen viikon aikana hirveästi ehtinyt kirjoitella keskeneräisiä postauksia, sillä ensimmäinen viikko tytön syntymän jälkeen aherrettiin muuttosiivouksen kanssa, toinen viikko meni levätessä, sillä liiallinen aherrus nosti kuumeen. Viime viikolla sain pitkästä aikaa tartuttua jopa kirjaan ja luettua hieman (mulla on edelleen joululahjaksi saamat kirjat lukematta).


Onneksemme tyttö on rauhallinen ja nukkuu hyvin eikä turhia itkeskele. Näinollen mulla on aikaa omille jutuilleni, kun hän nukkuu. Tää on tosin ensimmäinen kerta, kun kunnolla maltan istahtaa tietokoneen ääreen. En osaa sanoa milloin saan keskeneräiset postaukset valmiiksi, mutta koitan saada julkaisutahdin muutamaan postaukseen kuukaudessa.


Muistuttelen myös Instagram sivuistani. :)
Ainiin, tän kolmen viikon aikana olen myös ehtinyt täyttää 30 vuotta ja valmistua artesaaniksi. :)

10 kommenttia:

 1. Oi ihania kuulumisia ^_^ onnea hirmuisesti vuosien täyttämisestä, valmistumisesta ja etenkin uudesta perheenjäsenestä <3

  VastaaPoista
 2. Suuret onnittelut niin pikkuihmisestä kuin valmistumisesta!

  t. toinen vastavalmistunut artesaani, puupuolelta tosin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Paljon onnea myös sinulle valmistumisen johdosta. :)

   Poista
 3. Onnea paljon jokaiselle perheenjäsenelle ja uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 4. Oi, mielettömästi onnea koko perheelle!

  VastaaPoista

Jätäthän käynnistäsi muiston! :)