sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Jos...

Niin se jäi tuo extreme haastekin kesken... Kävi niin, että tuolloin olin niin kiireinen koulutöiden kanssa, etten muistanut räpsiä kuvia enkä päivittää blogia. Sitä seuraavakin viikko oli yhtä hektinen, stressitaso alkoi saavuttamaan lähes sietämätöntä tasoa. Kärsin edellisen jakson viimeisinä viikkoina jatkuvasta päänsärystä. Noh, viikko sitten jaksoi vaihtui ja illat olen vain nautiskellut kiireettömyydestä ja siitä huojentavasta tunteesta, kun sain asiakastyöt ja muut kouluhommat ajallaan valmiiksi. Eli olen illat keskittynyt rentoutumiseen. 
Nyt päätin vihdoin alkaa kirjoitteleen keskeneräisiä postauksia valmiiksi, mutta päätin aloittaa kuitenkin tälläisellä gallupilla, jonka bongasin Satiinitaivas -blogista.


Jos...

♦ saisit selville, että vuoden ikäinen lapsesi ei olekaan sinun, haluaisitko vaihtaa lapsen omaan biologiseen lapseesi?
- Varsin kauheaa jos noin kävisi. Onko vuosi jo niin pitkä aika, että olisi mahdoton ajatus "vaihtaa" lapsi? Mutta kyllä uskon, että vielä vuoden jälkeenkin haluaisin oman biologisen lapseni takaisin...

♦ sinulla todettaisiin parantumaton tauti ja saisit tietää kuolevasi kolmen kuukauden kuluessa, olisitko viikon sisällä valmis suostumaan kehosi syväjäädytykseen, jos tietäisit, että sinulla on pieni mahdollisuus elää?
- No en todellakaan! Miksi ketään edes haluisi syväjäädyttää itsensä? Jos on aika lähteä niin sit on aika lähteä. As simple as that.

♦ sinulla olisi kyky siirtyä kauas tulevaisuuteen ja palata vuoden kuluttua, mukanasi kaikki tieto, mutta ei yhtään konkreettista esinettä, lähtisitkö matkalle jos siihen sisältyisi 50% mahdollisuus kuolla?
- En lähtisi. Muutenkin pyrin elämään vain hetkessä, niin tuollainen matka ei houkuttaisi...

♦ voittaisit suurehkon summan rahaa ystäväsi sanelemalla, mutta itse maksamallasi lottorivillä, kertoisitko ystävällesi?
- Kertoisin toki. Ostaisin hänelle myös jonkun kivan lahjan.

♦ sinut palkittaisiin 16 000 eurolla, olisitko valmis näkemään vuoden ajan hirveitä painajaisia?
- Tuo summa on aika pieni vuoden kestävästä kärsimyksestä... Mulla on kunnon painajaisen jälkeen usein parikin päivää ahdistunut olo, ja jos vuoden ajan näkisin joka yö painajaisia, niin tuo rahasumma siitä on todellatodella pieni... :P Eli en olisi.

♦ sinulla olisi mahdollisuus palata ajassa taaksepäin, mutta ei palata enää takaisin, lähtisitkö?
- En. Vaikka menneisyydessäni onkin ihania asioita, en silti haluaisi elää niitä uudelleen - jos ne eläisi uudestaan, niin olisiko ne ihanat asiat enää niin ihania ja spesiaaleja? 


♦ sinulle maksettaisiin viisi miljoonaa siitä, että jättäisit kotimaasi etkä enää koskaan saisi astua sen kamaralle, lähtisitkö?
- En lähtisi. Ehkä vuodeksi pariksi, mutta en lopullisesti. Sen verran paljon tykkään Suomesta :)

♦ asuntosi syttyisi palamaan ja pelastettuasi perheesi ja lemmikkisi sinulla olisi vielä aikaa pelastaa yksi tärkeä esine, mikä se olisi?
- Kamera.

♦ voisit muuttaa yhden asian tämän hetkisessä elämässäsi, mikä se olisi?
- Muuttaisin mieluusti stressinsietokykyäni isommaksi.

♦ voisit teollasi pelastaa 1000 nälkäänäkevää, olisitko valmis luopumaan television katselusta viideksi vuodeksi?
- Katselen telkkaria niin vähän, että tuo varmasti onnistuisikin.

♦ saisit pillerin, jonka avulla sinulle riittäisi puolen tunnin uni vuorokaudessa, olisitko valmis luopumaan kaikesta omistamastasi?
- En todellakaan. On ihanaa pitkän päivän päätteeksi käpertyä peiton alle ja odottaa unta tietäen että saat nukkua melkein kuusi tuntia ennen kellon soittoa. Nukkuminen on yksi parhaista asioista mitä tiedän, en ikinä haluisi luopua siitä.

♦ sinulle annettaisiin mahdollisuus palata valitsemaasi hetkeen menneisyydessä ja muuttaa tapahtumien kulkua, lähtisitkö muuttamaan ja mitä hetkeä?
- En, sillä jokaisesta temeästäni virheestä olen oppinut jotain. Ja jos muuttaisin tapahtumien kulkua niin sehän vaikuttaisi koko elämääni. Olen joskus miettinyt, että jos en olisi tehnyt sitä ja tätä valintaa, niin sit mulla ei esimerkiksi olisi Remua, en olisi tavannut Aria tai en asuisi nyt Tampereella.

♦ voisit elää 90-vuotiaaksi ja säilyttää viimeiset 60 vuotta 30 vuotiaan ruumiin tai mielen, kumman valitsisit?
- Tuon ikäisenä sitä on jo kertynyt niin paljon elämän tuomaa viisautta, että kyllä mä ruumiin valitsisin mieluummin kun sen mielen. Vai tarkoitetaanko tällä 30 vuotiaan mielellä, ettei ole vanhuuden tuomia mielen sairauksia, huonoa muistia tms? Jos on kyse tuosta, niin sitten valitsisin mielen, sillä mitä hyötyä on elämän tuomasta viisaudesta, jos olet mieleltäsi niin pehmeä ettet voi jakaa tietoa ja taitoa toisten kanssa...?

♦ tietäisit kuolevasi vuoden kuluttua, muuttaisitko millään tavalla tämänhetkisiä elämäntapojasi?
- Ehkä vihdoin pyrkisin lopettamaan stressaamisen. Pyrkisin näkemään ystäviä enemmän ja lähtisin mökkeilemään Lappiin perheen kanssa. Elämäntapojani en muuttaisi.

♦ voisit kutsua kenet tahansa, kenet maailman kaikista ihmisistä haluaisit päivällisvieraaksesi?
- Kauheita tälläset kysymykset, kun mulla ei oo ketään idolia tms... :D Hmm, ehkä Jackie Chang. Olisi kiva tietää millainen ihminen hän on oikeasti ja vastaako hän sitä kuvaa, jonka olen saanut.

♦ pitäisi valita, kumman valitsisit: sen ettet enää koskaan voisi poistua paikkakunnalta jossa asut, vai että joutuisit poistumaan sieltä palaamatta enää koskaan takaisin?
- Vaikka tykkäänkin Tampereesta, niin en mä ihan niin paljoa tykkää, ettenkö haluisi ikinä poistua täältä. Eli poistuisin.

♦ tietäisit että tekosi poistaisi yhden ydinpommin maailmasta, testamenttaisitko koko omaisuutesi ihmiskunnalle?
- Koko omaisuuteni.. :´D Mutjoo, ei yhen ydinpommin poistaminen vaikuttaisi mihinkään. Oli mulla sit vähän tai paljon omaisuutta, niin en.

♦ voisit siten estää saimaannorpan kuolemisen sukupuuttoon, olisitko valmis makaamaan vuoden halvaantuneena?
- Kokovartalohalvaantuneena vaiko vain jaloista alaspäin? Aika kaksipiippunen juttu, sillä toisaalta vuosi on pitkä aika maata avuttomana, riippuvaisena toisen avusta, olematta kykenemätön normaaleihin toimiin mutta toisaalta varsin lyhyt aika, jos sillä pelastaisi yhden lajin tulevaisuuden... Mutta juu, kyllä mä ryhtyisin tuohon.

♦ sinulla olisi siihen mahdollisuus, muuttaisitko jostain tapahtumasta mieleesi jääneitä muistoja?
- En. Kuten aikaisemminkin sanoin, kaiksita tekemistäni jutuista olen oppinut jotain ja ne noloimmatkin muistot on hyvä pitää tallessa ihan vaan senkin vuoksi että muistaa mitä EI kannata tehdä ;)

♦ saisit nyt heti tästä päivästä alkaen 8 300 euroa vuodessa rahaa, sillä ehdolla ettet enää koskaan saisi tehdä työtä?
-Eli suunnilleen saman verran mitä perustytötön saa? En todellakaan. Jos yks nolla lisättäs perään, niin sit voisin harkita. Mut oon sitä mieltä, että kyllä töitä on tehtävä.

♦ saisit esittää kysymyksen jollekin ihmiselle valheenpaljastustestissä, kuka tämä ihminen olisi ja mitä kysyisit?
-On muutama, jolta kysyisin että kuinka paljon selän takana pahaa puhutaankaan...

♦ voisit huomenna herätä jotain kykyä tai ominaisuutta rikkaampana mikä se olisi?
- Ilman jalan hermovautiota.

♦ löytäisit kadulta lompakon, jossa olisi 600 euroa rahaa, veisitkö lompakon poliisiasemalle, jos siinä ei olisi nimeä?
- Veisin. 600 euroa on jo sen verran iso raha, että sitä omistaja varmasti kaipailee. Olen muutaan rahapussin Tampereella asuessani löytänyt ja palauttanut ne. Ei käynyt edes mielessä että kääntäisin lompakon rahat ennen palauttamista. Toivon, että jos itse joskus hukkaan lompakkoni, joku palauttaa sen, rahoineen kaikkineen...

♦ voisit kohottaa äo:täsi 40 pisteellä, mutta sen jälkeen joutuisit kärsimään koko poskesi yli ulottuvasta arvesta, tekisitkö sen?
- Mä oon jo niin älykäs, etten tarvii moista. :D Noei, en ryhtyis tohon.

♦ seurustelukumppanisi joutuisi onnettomuuteen ja halvaantuisi jaloista alaspäin, olisitko yhä valmis menemään hänen kanssaan naimisiin?
- Tottakai, olisi naurettavaa jättää toinen tuon vuoksi.

♦ sinulla olisi mahdollisuus kuulla kaikki huonot puolesi ystäviltäsi rehellisesti, olisitko valmis kuulemaan ne?
- Joo. Aika pitkälti kyllä tiiän omat huonot puoleni, mut muiden mielestä mussa toki voi olla jotain sellaisia ärsyttäviä piirteitä, joista itse en ole niinkään tietoinen.


♦ saisit 16 000 euroa, suostuisitko olla peseytymättä 3 kuukautta?
- Jos saisin tuon ajan viettää neljän seinän sisällä tapaamatta ketään ja saisi kuitenkin huolehtia hlökohtaisesta hygieniasta, niin suostuisin.

♦ saisit kysyä ennustajalta yhtä asiaa elämästäsi ja se olisi varmasti totta, mitä kysyisit?
- Helpottuuko taloudellinen tilanne ikinä niin, ettei tarvitse laskea budjettia....

♦ saisit valita, haluaisitko lapsesi olevan tyttö vai poika?
- Ei väliä. Tosin, mulla on niin hieno nimi tiedossa pojalle, että kyllä mä pojan tahtoisin vähän enemmän ku tytön :D

♦ näkisit äitisi suutelemassa vierasta miestä intohimoisesti ravintolan ulkopuolella, mitä tekisit?
- Epäuskoisuus tulis ensin ja sit tulis raivari :P

♦ tietäsit, että viikon kuluttua puhkeaa kolmas maailmansota, mitä tekisit?
- Hamstraisin säilykeruokia yms tarvittavia... En osaa sanoa, mitä muuta tuollasessa tilanteessa tekis? Vetäytyis maan alle? En tiiä.

♦ tietäisit, että et varmasti jää kiinni, olisitko valmis lunttaamaan?
- Joo, itseänihän minä siinä huijaan.

♦ kumppanisi haluaisi muuttaa vuodeksi yksin Lapin erämaahan miettimään elämäänsä, suostuisitko?
- Kyllä. Tosin, mä änkeisin mukaan ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän käynnistäsi muiston! :)