maanantai 9. syyskuuta 2013

Ensimmäinen teemaviikko alkaakoon!

Tiedän, että lupailin postausta aurojen näkemisestä jo pari viikkoa sitten, mutta kärsiessäni muutama viikko sitten kauheasta sidekalvontulehduksesta, en jaksanut postausta tehdä. Ja viime viikko meni taas tehdessä kaikkea muka niin tärkeää. Saatte kyllä vielä hetken postausta odotella, sillä tällähetkellä ei ole sellainen fiilis, että jaksaisin aiheesta kirjoittaa... Ja jokainen varmasti tietää, millaista on kirjoittaa jos ei ole inspiraatiota...?

Sivusto, jossa on todella hyvät ohjeet auran näkemiseen ja ääreisnäön harjoitteluun, löytyy TÄÄLTÄ. Mielestäni tuolla sivustolla olevat ohjeet on todella selkeät ja niitä seuraamalla vaihevaiheelta oppii hallitsemaan ääreisnäköä. On olemassa monia muitakin (yksinkertaisempia) ohjeita mutta itse olen tuolla ohjeella päässyt hyvin alkuun. Saatanpa jossain vaiheessa julkaista karkean suomennokseni tuosta...

Mutta asiaan. Sain idean Leenan blogista tehdä viikon mittaisen teemaviikon. Mietin pitkään, mikä olisi ensimmäisen teemaviikon aiheena ja kallistuin samaan kuin Leena vuosi sitten, eli kauhu ja kaikki mitä tuo sana pitää sisällään. En lähde sen enempää rajaamaan tuota aluetta itselleni, sillä mulle tulee sanasta kauhu niin paljon erilaisia ideoita mieleen. Haastan myös muut mukaan teemaviikolle!-Osallistumen teemaviikkoon on helppoa: Kopioi ja liitä ylläoleva kuva teemapostaukseesi sekä lisää postaukseen myös linkki blogiini. Ylläolevan kuvan sekä linkki blogiini tulee olla mukana jokaisessa teemapostauksessa.
-Kirjoita mistä vain, mitä sinulle tulee sanasta kauhu/pelko/jännitys mieleen. Vain mielikuvitus on rajana.
-Linkkaa postauksesi minulle, niin linkitän teidän teemapostauksianne omien postausteni jatkeeksi.
- Itse pyrin kirjoittamaan yhden teemapostauksen/päivä, mutta sinä voit kirjoittaa yhden, kaksi tai kaksikymmentä, sillä ei ole väliä.
- ... Ja ideahan tähän lähti tosiaan Leenalta. :)

Alotan teemaviikon nyt niinkin tylsästi, kuin suosittelemalla erästä flashpeliä netissä.
Tutustuin tähän peliin vuonna 2005. En muista mitä kautta pelin löysin, mutta tein virheen kun pelasin peliä yön pikkutunneilla, sillä jo tuo taustalla soiva karmiva musiikki sai sydämen lyömään muutaman kerran tyhjää. Varsinin yöaikaan, kun on piemää ja jokapuolella on hiljaista, oon todella herkkä ja säikky.

Pelin idea on säikyttely ja yllättäen ruutuun ilmestyvät yllätykset. Suosittelen pelaamaan pelin ihan loppuun. Huomasinpa myös jokin aika sit, että pelistä on julkaistu muutama vuosi sitten toinen osa. Idea siinäkin on sama kuin ykkösessä: Näytölle ilmestyy kuva hylätyn talon huoneista, joita voi tutkia klikkailemalla eri kohtia huoneista. Jokaisessa huoneessa on kolme, neljä kohtaa, joita voi klikata ja tarpeeksi monta kertaa klikkaamalla pääsee eteenpäin. Ja lähes jokaista klikkausta seuraa jonkinsortin ylläri tai lisää klikkailtavaa...

Pelaamaan pääsee näistä linkeistä:
THE HOUSE 1
THE HOUSE 2

Peli ei juurikaan säikäytä päivänvalossa, ainakaan minua, jonka vuoksi otollisin hetki pelata peliä on juuri ennen nukkumaanmenoa. ;)

1 kommentti:

  1. Tää oli kiva idea joten lähdin mukaan :) http://tuulentaiat.blogspot.fi/2013/09/suojaava-kristalli-loitsu.html

    VastaaPoista

Jätäthän käynnistäsi muiston! :)