tiistai 13. elokuuta 2013

Auroista

... Ja ei, nyt en puhu tieauroista. ;)
Tää postaus on ollut työn alla jo muutaman illan ja piti jo eilen kirjoittaa valmiiksi, mutta huonosti nukutun yön vuoksi nukahdin koulun jälkeen sohvalle... Saattoipa tänään käydä samoin. ;)
Kokonaisuudessaan tästä aiheesta tuun kirjottaan ainakin kaksi postausta, sillä en halua että tästä ekasta tulee liian pitkä. Tässä postauksessa keskityn auroihin noin yleensä ja seuraavassa kerron yhden helpon tavan auran näkemiseen sekä toisen, joka harjoittaa sekä ääreisnäköä sekä kykyä nähdä aurat.

Jos katsot wikipediasta Auraa käsittelevän artikkelin, on jo heti otsikon perään kirjoitettu "paranormaali".  Ainoa "paranormaali" asia on meidän rajoittunut ymmärryksemme. Se, mitä me kuvittelemme tietävämme ja ymmärtävämme maailmasta ja universumista, on vain pieni pisara tietämyksen valtameressä.

Ennen ihmiset ihailivat asioita, joita he eivät voineet ymmärtää ja kutsuivat näitä ihmeiksi. Uskotaan, että kauan sitten ihmiset näkivät Auran, se oli lähes itsestäänselvyys jokaiselle.  Korkea-arvoisille hengellisille ihmisille, kuten Buddhalle, Jeesukselle sekä heidän lähimmille oppilailleen maalattiin tauluihin kultaiset kehät päiden ympärille; monet uskovat, että jotkut heidät ikuistaneet taidemaalarit saattoivat nähdä heidän Auransa. Jopa joistain esihistoriallisista luolamaalauksista on löydetty kuvia ihmisistä, joilla on kultainen kehä ympärillään.
Meillä on luonnostaan kyky nähdä meitä ympyröivä energiakenttä, ainoa mitä vaaditaan, on opetella käyttämään kaikkia aisteja yhdessä tietoisesti.

Auran tärkein ominaisuus on, että se sisältää tietoa jostain henkilöstä/esineestä. Aura elävän objektin (ihmiset, eläimet, kasvit) ympärillä muuttuu ajan myötä, joskus hyvinkin nopeasti, kun taas Aura elottoman esineen (kivet, kiteet...) ympärillä on pääasiassa vakiintunut. Elottoman esineen Auraa tosin voidaan muuttaa tietoisuutemme avulla.

Ihmisen aura koostuu sähkömagneettisesta energiasta ja siinä on useita eri tasoja. Auran seitsemän tasoa on fyysinen taso, eteerinen taso, mentaalinen taso, emotioaalinen taso, astraalinen taso, psyykkinen taso, jumalallinen taso. Kullakin Auran tasoista on oma tehtävänsä.

Fyysinen taso, kehomme, säteilee ympärilleen monenlaista energiaa, joka muodostaa Auran ympärillemme. Auran kolme ensimmäistä kerrosta ovat fyysisen elämän perusta.

Eteerinen taso jota myös eetterikehoksi kutsutaan, on lähinnä kehoamme oleva taso  ja huono (tai hyvä) terveys heijastuu tästä tasosta. Tämä taso on myös helpoin havaita.
Eteerinen taso on myös havaittavissa puiden, kasvien, eläinten sekä myös joidenkin esineiden (kuten esim. huonekalujen) ympärillä.
Kaikki fyysiset tuntemuksemme, kipu ja mielihyvä heijastuu Auran ensimmäiseen tasoon.
Eetterikehon jälkeinen taso, mentaalinen taso eli tunnekeho on yhteydessä tunteisiin ja käsitykseen itsestämme. Rakastamalla itseäsi ja tekemällä sinulle mieluisia asioita, pidät tunnekehosi hyvässä kunnossa.
Kolmas taso, eli emotionaalinen taso on yhteydessä rationaaliseen mieleen. Pitääksesi tämän tason kunnossa, vietä aikaa käyttämällä mieltäsi: lue kirjoja, ratkaise ongelmia ja kehittele uusia ideoita. Tämä taso ei säteile vain ulospäin, vaan vetää energiaa myös sisäänpäin.

Ensimmäisen kolmen tason jälkeen tulee astraalitaso tai astraalikeho, joka edustaa siltaa henkiseen maailmaasi ja on myös ovi astraalitasolle.
Psyykkinen taso edustaa meidän korkeampaa tietoisuutta. Jumalallinen, viimeinen, taso edustaa yhteyttämme jumaluuksiin sekä ykseyttä universumin kanssa.

Auramme toimii meidän "suojakilpenämme". Huonot elämäntavat vahingoittavat auraamme, joka saattaa aiheuttaa ei-toivottujen energioiden pääsyn vaikuttamaan sinuun. Heikosti säteilevä aura saattaa kieliä myös sairaudesta ja jotkut pystyvät jopa näkemään auran säteilystä ennalta, jos altistut jollekin sairaudelle.
Saadaksesi voimakkaasti säteilevän auran tulee sinun muistaa välttää huonoja elämäntapoja (päihteet, tupakka, epäterveellinen ruokavalio) sekä muistaa ulkoilla säännöllisesti. Myös stressi ja unenpuute heikentävät auraa, joten kaiken kiireen keskellä, on syytä muistaa levätä!

Jokainen Auran taso on yhteydessä johonkin chakraan. Emerald on kirjoittanut oivallisen tietopaketin chakroista.


Huomenna, tai torstaina, jatkan tästä aiheesta kertomalla, miten aurat oppii näkemään.

4 kommenttia:

 1. Mun suvussa on paljon wiccalaisuutta, pitkään aikaan en oo itse miettiny tätä asiaa mutta tykkään paljon! Ja itsekin olen vaatesuunnittelija :)

  VastaaPoista
 2. Ehdin nyt aamukiireessä lukasta vaan tämän uusimman, mutta aina on nuokin jutut kiehtoneet sen verran paljon, että saat uuden lukijan :)

  VastaaPoista
 3. Luin joskus, että Jeesuksella oli 30 kilometriä laaja aura, mutta koska en muista mistä ja milloin sen luin, tämä jää oudon irralliseksi heitoksi.

  Näin lapsena paljon vaivaa sen eteen, että oppisin näkemään auroja. Harjoittelin sellaisia alkeisharjoituksia, ja toden totta niillä näki jotain. Mutta varsinaisen ns. valaistumisen aiheeseen sain, kun ymmärsin, että niin kauan kuin _minä_ tahdon nähdä auroja näkemisen vuoksi, en niitä kunnolla näe, mutta kun en ole enää minä, joka haluaa nähdä, vaan näkijä, joka haluaa mahdollisuuden auttaa toista ihmistä tahi eläintä, näkökyky todella aukeaa. No, tämä on tällaista yleistä pohdintaa.

  VastaaPoista
 4. Hieno postaus. Eräs energiahoitaja ystäväni kuunteli kerran auraani. Se oli kuulemma vihreä ja metsäisä ja ympärillä soi huilu/pillimusiikki :) Itse olen myös nuorempana nähnyt auroja. Joillakin ne näkyvät herkemmin kuin toisilla. Osalla sumuna ja osalla kirkkaana.

  VastaaPoista

Jätäthän käynnistäsi muiston! :)