keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Arvonta!!

Tuossa reilu kuukausi sitten mainitsin, että minulle tuli vuosi täyteen siitä, kun aloitin bloggailun. Tämän "merkkipäivän" kunniaksi suunnittelin järjestäväni arvonnan, mutta koulukiireiden vuoksi tämä vähän lykkääntyi.

Noh, nyt olisi otollinen aika järjestää tämä blogihistoriani ensimmäinen arvonta. Alunperin minulla oli eri palkinnot tähän arvontaan, mutta ajattelin että jääköön ne palkinnot seuraavaan arvontaan.

Sain viimevuonna kaveriltani tämän kauniin goottinuken, koska oli hänelle tarpeeton. Tähän asti tämä kaunotar onkin koristanut olohuoneen kirjahyllyä, mutta nyt kun kirjahylly poistettiin olohuoneesta, ei tälle nukelle ole enää tilaa missään.
On huutava vääryys säilyttää näin kaunista nukkea kaapissa piilossa katseilta, jonka vuoksi ajattelinkin asettaa tämän arvontapalkinnoksi. Tämä tosiaan eroaa aika paljon siitä, mitä alunperin suunnittelin palkinnoiksi, mutta seuraavan arvonnan järjestän kun 80 lukijaa tulee täyteen, joten nämä alkuperäiset synttäriarvonnan palkinnot olkoot silloin jaossa. ;)Arvontaan osallistut kommentoimalla tähän postaukseen 5.7 mennessä. Arvonnan suoritan 6.7. Ilmoita kommentissa sähköpostiosoitteesi.

10 kommenttia:

 1. Wau miten ihana nukke :) Kelpuuttaisin tytön kyllä tänne mua tuijottelemaan.

  Sun blogia on mukava lukea ja vaikka en koskaan olekaan kommentoinut, niin luen mielenkiinnolla kirjoituksiasi täältä taustajoukoista. :D

  t.Sanski (sannavonsteam@hotmail.com)


  VastaaPoista
 2. Ooo, on kyllä upea nukke. Pakko osallistuu saman tien, ettei unohdu. :) Onnea vielä vähän myöhässä blogin yksivuotispäivän johdosta.

  ravenaeris@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Ihanan näkönen nukke! :) Meillä on kirjahyllyssä kaksi goottinukkea, vähän synkempiä ja pitsisempiä kuin tämä arvottavana oleva neiti. :)

  Onnittelut blogille reilusta vuodesta, ja toivottavasti moisia tulee vielä monta lisää! ♥ Ja se miun s-posti vielä;rillaa@hotmail.com.

  VastaaPoista
 4. Tahtoo kauniin nuken! Onnea blogille!

  leena.flinck@gmail.com

  VastaaPoista
 5. aww ku pelottavan nätti <3
  kuutamoinen87@luukku.com

  VastaaPoista
 6. Aivan älyttömän ihana nukke, joten eihän tässä voi kuin osallistua! Ja onnittelut näin jälkikäteen blogin synttäreistä :)

  afeni.uchiha (a) gmail.com

  VastaaPoista
 7. Kaunis nukke, täytyy osallistua :>
  nuorallatanssijatar@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. En selkeästi ole ainoa palkintoa halajava... ;) Mutta ihastuin nuken meikkaukseen. Lepakonsiivet kulmina... Mm...

  a.nightingale@windowslive.com

  VastaaPoista
 9. Hiii meinasin jo unohtaa tämän arvonnan, onneksi on vielä käynnissä! Toi nukke olis ihan mahtava synttärilahja mun ystävälle kun hän keräilee juuri noita. :)

  ravernoir@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Ethän ole jo arponut :C haluaisin kovasti osallistua.
  killerpilze@luukku.com

  VastaaPoista

Jätäthän käynnistäsi muiston! :)