torstai 2. toukokuuta 2013

Baby how you´ve changed...

Katselin tässä yksi ilta vanhoja valokuviani ja huomasin, että olen vuosien mittaa muuttunut aika radikaalisti. Ulkonäöllisesti siis. On ollut painon kanssa jojoilua, tukkakriisejä, omituisia vaatevalintoja jne.
Kokosinkin tälläisen pienen kuvaesittelyn lähtien vuodesta 2007.

Vuodelta 2007 mulla ei ole kuin tämä yksi kuva, ja sekin on melko surkea laadultaan, sillä olen ottanut kuvan valokuvasta. Jokatapauksessa, kuva on vuoden 07- jouluaatolta ja olin tuolloin kaikkein lihavimmillani. Tukka oli ilmeisesti sininen tuolloin.


2008 kesällä tukka vaihtoi väriä mustaan ja leikkasin ekaa kertaa elämässääni piilokaljun. Rastat oli tuolloin melko tuttu näky päässäni.


Kesän jälkeen rastat sai mennä ja aloin kasvattaa piilokaljua pois.


Loppuvuodesta otin elämäni ensimmäiset hiustenpidennykset.


2009 alkuvuonna hiustenkasvatus sai jäädä ja leikkasin hiuksiini keesin. Tämä on ollut suosikkitukkamallini aina!Kesällä tukan väri muuttui taas, tälläkertaa punaiseen. Näihin aikoihin olin myös hoikimmillani...Syksyllä -09 tukanväri oli ruskea ja vaatetuksenikin oli ns. "hillitympi".Alkuvuonna 2010 oli skunkkiraidan vuoro. Tälläinen tukkaluukki mulla oli ekakerran yläasteella ja silloin jo tykästyin väritykseen. Toisella kertaa se ei enää vaan näyttänyt niin hyvältä kuin aiemmin, koska kampaaja teki raidasta liian leveän...Keväällä -10 otin toisen kerran hiustenpidennyksen, tälläkertaa parikymmentä senttiä pidemmät kuin edelliskerralla. Tukka oli hirveä hoitaa, oli jatkuvasti takussa, jonka vuoksi en viihtynyt näissä kun reilu kuukauden verran.


Kesällä vuorossa oli jälleen rastat...


Syksyllä väri oli taas punainen...... ja loppuvuodesta musta.


2011 leikkasin taas tukkaani keesin. Mä niin vaan tykkäsin tästä hiusluukista!Kesällä se oli jälleen punainen...


... ja syksyllä räikeän punainen vaihtui ruskeanpunaiseen.


Loppuvuodesta päätäni koristi taas rastakasa.


2012 vuonna aloin kasvattamaan tukkaani ja väri pysyi mustana. Piristystä tylsään hiusluukkiin hain erilaisista hiuslisäkkeistä.
 kesällä leikkautin otsatukan ja värjäsin "alahiukset" pinkiksi.


-12 syksyllä laitatin taas hetkeksi rastat päähäni. En pitänyt näitä kun noin kuukauden, hieman päälle, sillä päänahkani kutisi aivan mielettömästi ja oikeasti pelkäsin, että kaljuunnun...


Loppuvuodesta leikkautin tukkani malliin, jossa toinen sivu on lyhyt. Näin jälkeenpäin ajateltuna, ei olisi ikinä pitänyt leikkauttaa tukkaa niin, sillä kasvatus siitä mallista on varsin ärsyttävää.


Sitten tämän vuoden kuviin. Tammikuu:


Helmikuu:


Ja kuva vappuaatolta:


Tukkani on nykyään ruskea, enkä usko että väri tulee enää muuttumaan. Ehkä jo senkin takia, että en uskalla enää väriaineita hiuksiini laittaa, sillä jatkuva värjäily, värinpoistot ja rastat on ohentanut hiustani valtavasti. Nykyinen värini on todella lähellä luonnollista väriäni, joten ei tarvitse juurikasvustakaan välittää. Vaatetukseni on myös kokenut muutoksen, sillä en juuri käytä enää lainkaan mustaa. Uusin suosikkivärini vaatetuksessa on ruskea ja turkoosi. ;)

7 kommenttia:

 1. Hauska postaus, oli tosi mielenkiintotoista! Upeita tukkia.

  VastaaPoista
 2. Upea tuo vappuaaton kuva! Ja aika upeita tyylejä ollut aiemminkin :)

  VastaaPoista
 3. Ihania muutoksia :) Kuvista susta näkee, että keesi on ollut suosikkisi, ja se sopiikin sulle tosi makeesti :) Tykkään kanssa tosta mustan, pinkin ja otsiksen yhdistelmästä. Välillä hotsittaisi itseäkin palata omaan väriin (blondi) tai edes lähemmäs sitä, mutta toisaalta rakastan tätä punaista ihan liikaa :) Meinasin tehdä itekin tällaisen hiuspostauksen, mutta toisaalta mun tukka ei ole kauheasti muuttunut about viiteen vuoteen, niin pitäisi kaivella jotain vanhoja kuvia :P Eikä niissäkään mitään ihmeellistä ole...

  VastaaPoista
 4. Oho, ootpas ollut erinäköinen. Tuo keesi näyttää kyllä tosi kivalta! Oon joskus itekin ajatellut tällasen postauksen tekemistä, mut en tiiä onko yläasteelta mitään julkaisukelpoista materiaalia :D

  VastaaPoista
 5. Omat lempparit on syksy 09 ja "loppuvuodesta musta" 2010. Sekä tuo tuorein kuva, näytät siinä oikein nätiltä :)

  VastaaPoista
 6. Oo nää on kivoja postauksia tämmöset! Sika kiva nähä miten oot muuttunut, nykyään oot hurjan kaunis<3 Eniten mä diggasin tosta tummemmasta tukasta sulla ja sit keesi vaihe on ihan puhdas lääh oon kade.

  VastaaPoista
 7. Vau, siulla on tosi monipuolisia hiustyylejä ollut vuosien varrella! :) Siistiä oli nähdä kaikki vanhat tukkatyylit samassa postauksessa, tosi paljon vaihtelua ja erilaisia kampauksia.^^

  VastaaPoista

Jätäthän käynnistäsi muiston! :)