tiistai 5. helmikuuta 2013

Pvät 10 ja 11: Mitä oli ylläni tänään ja laukkuni sisältö

Olen taas tyystin "unohtanut" päivitellä näitä päivähaasteita. Ostin muutama viikko sitten uuden Sims 3 lisäosan (kyllä, Sims on nolo paheeni!!) ja olen taas surullisen koukuttunut peliin. Aika-ajoin käy niin, että innostun pelistä paljon, pelaan aikani sitä ja taas kyllästyn hetkeksi.

Mitä oli ylläni tänään? Löysä huppari, mustat "slim fit" pökät ja karvasäärystimet. Ja eripariset villasukat, tietty. Eriparisukat alkaa oleen mulla jo lähes tavaramerkki, sillä mulla hukkuu AINA toinen pari sukista. Vaikka kuinka koitan sukat aina riisuttuani laittaa sellaiseen paikkaan, mistä ne ei vaan voi hukkua, niin silti aina niin käy.


Vaikka en yleensä pidä housuista yhtään, niin olen tykästynyt näihin muutama viikko sitten ostamiini pöksyihin. Yleensä, jos olen housut sattunut ostamaan, on ne olleet leveelahkeiset, ei missään nimessä slim fit -mallia... Nämä housut on kerrassaan mahtavat säärystimien kanssa. ;)

(Tää kuva havainnollistaa aika hyvin, miten hermovaurio vaikuttaa tohon vasempaan jalkaani. En siis saa ojennettua vasempaa nilkkaani noin, kuin oikeaa. :/)

Eriparivillasukat, mamman neulomat tietty. Remukin on hengessä mukana, kuten huomaatte. (Karvamatto ja karvanen koira ei ole hyvä yhdistelmä ;)

Entäpä sitten laukkuni sisältö? Esittelen teille tuon isomman laukkuni, koululaukkuni, sisällön.


Sain tämän laukun äitiltäni muutama viikko sitten, koska tää oli liian pieni hänen käyttöönsä. Itselleni se oli täydellisen sopiva, sillä mun ei tarvii saada mappikansiota tuonne mahtumaan. ;) Koska laukku on vielä suhteellisen uusi yksilö, ei se ole niin täynnä roskaa, kun laukkuni yleensä. Mulla on paha tapa kerätä roskia laukkuuni, sillä jos lähettyvillä ei ole roskista, laitan roskat laukkuun. Maahan en heittele roskia. Yleensä siis laukkuni on täynnä kuitteja, papereita, jopa kahvimukeja. :D


Löytyihän sieltä muutama roskapaperikin. Bussiaikataulun alla on tällähetkellä ainoat roskat, mitä kassistani löytyi; muutama kuitti ja tarpeeton paperipala.


Bussiaikataulun ja roskalappujen lisäksi kassistani löytyy muunmuassa vanha fysioterapia-aikataulu (pahus, onhan tämäkin jo roska :D), särkylääkettä, nikotiinipurkkaa, mandariinia, harja, bussi-, kela- ja opiskelijakortti, silmälasienputsauspyyhkeet, puuteri, terveyssiteitä, pari päiväkirjaa, kynä, lompakko, koulun kaappien avaimet, tarotkortit...
Näyttäisi tuossa läjässä olevan myös joku epämääräien pahviroska, lieneekö ostamieni pompuloiden jäljiltä vai mistä...
Yleensä kassissani on paljon enemmän tavaraa, kuin mitä nämä tässä. Joskus mukana saattaa olla muutama kirjakin. hiustenlaittovermeet, enemmän meikkejä jne... Olen epäjärjestelmällinen ihminen ja se näkyy myös laukkuni sisällöstä...

Koitan taas vähän ryhdistäytyä ja saada tehtyä päivittäin haastepostauksen.

1 kommentti:

  1. Sukkaongelmaan auttaa ehdottomasti Supi sukkapidikkeet! http://www.help-tuote.fi/supi/index.html
    Kuuostaa älyttömältä, tiedän :D mutta meillä ei ole näiden hankkimisen jälkeen sukat enää katoilleet. Jalasta otettaessa Supilla yhteen ja pyykkikoriin. Sieltä pesukoneen kautta narulle kuivumaan ja kaappiin. :) me ostettiin Supeja kaksi eriväristä pakettia, joilloin jo väristä tietää kummanko sukat on kyseessä.
    Ja ei, tämä ei ollut maksettu mainos. ;D

    VastaaPoista

Jätäthän käynnistäsi muiston! :)