keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Pvä 16: Unelmani

Kuten sanoin aikaisemmin, niin jätän tuon viidennentoista päivän ja lapsuusmuistelot väliin, koska jotain asioita jo lapsuudesta on tullut kerrottua postauksissa, joissa kerroin vanhemmistani ja veljestäni. Lyhyesti voin sanoa, että lapsuuteni oli todella onnellinen. :D

Mitä ovat sitten unelmani? Unelmani isolla uulla?
Enimmäisenä ja ehkä isoimpana haaveena on asumiseen liittyvät asiat. Tulevaisuudessa toivon asuvani maalla omakotitalossa. Vanha kyläkoulu olisi unelmieni täyttymys!

Google kuvahaku
En voisi kuvitella asuvani uudessa, modernissa talossa, vaan haaveilen vanhasta talosta, jossa on ajan tuomaa patinaa. Mielestäni uudet talot ovat sieluttomia, vanhat talot kertovat itsessään jotain tarinaa.
En näe itseäni tulevaisuudessa kaupungissa, vaan maaseudun rauhassa. Haluan oman pienen maapläntin, jossa voin kasvatella yrttejä ja vihanneksia.

Haaveilen omasta vaatemallistosta, joka myös jonkin verran myy. Haaveilen, että josus tulevaisuudessa jokin vaateketju ottaa minun suunnittelemiani vaatteita myyntiin.

Haaveilen taidehistorian opettajan urasta. Rakastan taidehistoriaa ja haaveeni onkin päästä opiskelemaan kuvataidetta ammattikorkeakouluun ja että voisin suorittaa pedakogiset opinnot siinä ohella, jotta joskus hamassa tulevaisuudessa voisin kutsua itseäni taidehistorian opettajaksi.

Haaveilen myös lottovoitosta, mutta kukapa ei?

7 kommenttia:

 1. Olen kahlannut blogisi lävitse tässä muutaman viikon aikana ja tykkään blogistasi kovasti! :) Mielenkiintoisia juttuja! Nuo sinun asumiseen liittyvät unelmasi olivat aivan kuin omasta päästäni! Vanha sielukas talo ja oma yrttitarha <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että pidät. :) Täytyisi taas koittaa vähän muustakin kirjotella, kun vaan näitä päivähaasteita... Ideoita on vaikka kuinka, mut se on eriasia, miten maltan istua sen aikaa paikallaan, et kirjottaa puhtaaks :D

   Poista
 2. Samat haaveet myös täällä! Vanha talo maaseudulla, mikä olisi sen ihanampaa!<3

  VastaaPoista
 3. voiko sanoa, että joku tuntuu unelmiltaan? sinä tunnut, sen hataran kuvan perusteella joka kirjoituksiasi lukiessa on muodostunut! :D ja se on toki hyvä, toivottavasti saat näiden toteuttamisesta vielä paljon.

  en silti ymmärrä, miksi niin suuri osa ihmisistä (varsinkin niistä ajattelevimmista/taiteellisimmista, jotka tiedän) inhoaa moderneja taloja - ne ovat kyllä tunnelmaltaan aivan erilaisia eivätkä aina hyvässä, mutta minulle mieluisampia muistakin kuin käytännön syistä. vanha talo kertoo tarinaa, uudessa talossa sitä kerrotaan, jos tunnetta nyt voi koskaan täysin verbalisoida :D

  noh yhtä kaikki, taidan alkaa enemmänkin seuraamaan kirjoittelemisiasi, blogisi on mielenkiintoinen (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän nuo uudet talot on hienoja niin sisältä kuin ulkoa, mut ite pidän enemmän vanhoista taloista. :)

   Poista
  2. Niin ja tervetuloa lukijaksi :)

   Poista
 4. Minustakin talolla pitää olla sielu. En asu vanhassa talossa, mutta persoonallisessa ja keskellä vanhaa puukaupunkia. Ihastuin taloon heti ensi näkemältä, se tuntui kodilta - vaikka siellä oli varmasti negatiivista energiaa avioeron jäljiltä. Minulle talot ovat vähän kuin eläviä olentoja enkä pidä ollenkaan moderneista kolkoista hirvityksistä.

  VastaaPoista

Jätäthän käynnistäsi muiston! :)