sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Pvä 8: Uskomukseni

Taas vähän viivästy tämä kahdeksannen päivän postaus... Noh, parempi myöhään kun ei millonkaan. Huomenna teen nuo kolme muuta puuttuvaa postausta. Huomenna on taas vapaapäivä, joten mulla on aikaa tehdä postauksia.

Tämän päivän aiheena on uskomukseni. Tämä blogi aika hyvin kertoo uskonnostani, mutta kerrottakoon silti hieman tarkemmin uskomuksistani ja mihin kaikkeen loppupeleissä uskon...

Uskon, että kaikki tässä maailmankaikkudessa koostuu samasta Energiasta, Akashasta (välillä kutsun tätä myös Jumalalliseksi energiaksi). Tämä energia on persoonatonta ja tämän energian kanssa työskennellään muunmuassa rituaaleissa. Tämä Energia on jakautunut kahtia, muodostaen kaksi vastakohtaa - Jumalattaren ja Jumalan. Vastakohdilla ei tarkoiteta hyvää ja pahaa, vaan feminiinistä ja maskuliinista. Jumalattarella ja Jumalalla on useita ilmenemismuotoja, mutta silti on vain Yksi Jumalatar ja yksi Jumala. Jossain kirjassa joksus oli vertauskuvana käytetty peilipalloa: peilipallon jokaisessa pikkupeilissä näkyy erilainen kuvajainen, mutta silti peilipalloja on vain yksi. Luin tuon vertauskuvan reilu kymmenen vuotta sitten, mutta se on jäänyt hyvin mieleeni.

Google kuvahaku

Minulle kaikki elämä on samanarvoista; toinen ei ole toista korkeammalla enkä koe että ihminen olisi luonnon yläpuolella. Tämän takia pyrin kunnioittamaan elämää kaikessa sen muodossa. Uskon, että jokaisella elämänmuodolla on sielunsa. (Okei, myönnetään, kesäsin tapan hyttysiä, jos ne tulee iholle... ) Luonto on minulle pyhä ja koen jumaluudet luonnossa läsnäolevana, käsinkosketeltaviksi.
Uskon myös luonnonhenkiin.

Google kuvahaku

En halua uskoa, että vain maapallolla olisi älyllistä elämää. Olen aina uskonut, että "me emme ole yksin". Mielestäni on ehkä jopa typerä ajatella, että loputtomassa universumissa vain Telluksella olisi älyllistä elämää... Uskonko tarinoihin sieppauksista? En ja juu. Olen aikanani paljonkin lukenut ihmisten näköhavainnoista UFOihin sekä sieppaustarinoita. Jotkut tarinat ovat ihan uskottavia, mutta suurin osa niistä on vain huomionhakuisten ihmisten epätoivoisia yrityksiä saada huomiota.
Oikeasti, miksi ulkoavaruuden muut asukit haluaisivat tuhlata aikansa siihen, että työntelevät esineitä ihmisten takapuoliin??

Google kuvahaku

Uskon myös aaveisiin, sekä jälleensyntymään. Uskon, että kuoleman jälkeen palaamme Äiti Maan luokse Tuonpuoleiseen (käytän myös nimityksiä Kesänmaa, Tuonela, Kuolleiden Valtakunta...), josta aikanamme jatkamme matkaa uudelleensyntymään. En ole ikinä uskonut, että kuolema olisi lopullista ja että meillä, tai millään elävällä olisi vain yksi elämä. Johan sen huomaa luonnonkiertokulustakin, että vaikka syksyllä luonto kuolee, niin se palaa täyteen kukoistukseena kevään tullen.
Joskus joku on kysynyt, että jos kerran uskon jälleensyntymään, niin miten voit uskoa aaveisiin. Tämän olen selittänyt sillä, että aaveet ovat eläimen tai ihmisen henkiä, jotka ovat kuoleman ja jälleensyntymän "välimaastossa", eli ei vielä jatkanut matkaansa jälleensyntymään. Uskon, että aikaa kuoleman ja jälleensyntymän välillä saattaa kulua vuosia, satoja ellei jopa tuhansia, ennen kuin olemme "valmiita" jatkamaan matkaa jälleensyntymään. Tuonpuoleinen, Kesänmaa, Kuolleiden valtakunta, miten ikinä haluatkaan sitä kutsua, on ihmisille mysteeri ja uskon että sellaisena se tulee aina pysymäänkin, sillä uudelleensyntyneellä sielulla ei ole muistikuvia tästä paikasta.

Google kuvahaku
1 kommentti:

  1. Jätin blogiini sulle tunnustuksen ^^

    http://itsen-olemus.blogspot.fi/2013/01/minakin.html

    VastaaPoista

Jätäthän käynnistäsi muiston! :)