sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Pvä 3: Sisarukseni


Sain pikkuveljen syksyllä 1987. Kovin paljoa en muista näistä ensimmäisistä vuosista, koska olin itsekin suhteellisen pieni. En ole vanhemmiltani tiedustellut, että olinko kovinkin mustasukkainen pikkuveljestä...

Lapsena leikimme pääasiassa serkkujemme kanssa. En muista viikonloppuakaan lapsuudesta, ettei joku serkuista olisi ollut meidän luona yökylässä. Serkkuni olivat samaa ikäluokkaa veljeni kanssa, joten minä sain olla leikeissä aina pomo. En halua edes kuvitella, kuinka paljon veljeä ja serkkupoikia on ottanut päähän, kun on ollut pakko leikkiä My little ponya. :D

Leikimme myös paljon veljeni kanssa keskenämme: rakensimme pikkuautoille "ratoja", pelasimme sisäjääkiekkoa, rakensimme kerrossänkyymme majan, pukeuduimme äidin vanhoihin vaatteisiin jne.
Jossain vaiheessa veljenikin halusi laittaa mekon päälle, koska minullakin oli, ja pyysi että häntä kutsuttaisiin Minnaksi. Yhtenä jouluna, kun veli sai ison paketin, hän taputti pakettia tyytyväisenä ja sanoi: "Täällä on mun prinsessapuku!". Voi sitä pettymystä, kun paketista paljastuikin rattikelkka. :D Tästä jaksan muistuttaa veljeä vielä tänä päivänäkin ja välillä kutsun häntä pikku-Minnaksi, niinkuin hän pikkuisena halusi itseään kutsuttavan.

Teini-iässä välimme alkoi kiristyä. Tappelimme jatkuvasti, emme tulleet lainkaan toimeen. Olemme veljeni kanssa todella erilaisia ja teini-iässä kaikki kun on muutenkin niin "vaikeaa", oli hänen kanssaan lähes mahdoton tulla toimeen.
Kun muutin omaan asuntoon, välimme muuttuivat taas. Tulimme todella hyvin juttuun. Tulemme edelleen. Vaikka olemmekin kuin yö ja päivä, niin luotan pikkuveljeeni kuin vuoreen enkä voisi toivoa parempaa pientä veljeä. :)

En ole varma miltä vuodelta kuva on, mutta veikkaan että vuosi on joko -88 tai -89.

1 kommentti:

Jätäthän käynnistäsi muiston! :)