torstai 17. tammikuuta 2013

Kyselyä

Olen hämmästynyt, blogini on kerännyt 60 lukijaa. Reilu puoli vuotta sitten, kun alotin tämän blogin kirjoittamisen, en odottanut että lukijoita kertyisi, joten tämä on todella positiivinen yllätys. :)

Tiedustelisinkin nyt Teiltä, että onko teillä jotain toiveita, mistä aiheista haluaisitte minun kirjoittavan? Tuohon sivupalkkiin olen kerännyt joitain tulevia aiheita, mutta olisi kiva kuulla myös lukijoiden toiveita.

Lisäksi, jos sinulla on mielessä jokin kysymys minusta, noituudesta tms, niin kysy rohkeasti. Jos kysymyksiä kertyy, niin teen vastauspostauksen jossain vaiheessa.

Toivottavasti viihdytte blogini parissa jatkossakin! :)

3 kommenttia:

 1. Kyllä kirjoitukset aina löytävät lukijansa. ;) Sitä tosin helpottaa, kun on selkeätä ja mielenkiintoista tekstiä. Jotenkin on sellainen tunne, että on parempi antaa sinun yllättää kirjoituksillasi. Olen sen verran vakuuttunut, että mitä tekstiä tuleekaan se aina vastaa johonkin kysymykseen. Välillä sellaisiin, joita ei olisi osannut kysyäkkään. Eikun näppis naksumaan, (paitsi jos on sellainen naksumaton). ~~uQ~~*

  VastaaPoista
 2. jotain wiccalaisuudesta? no siitähän tää blogi kertookin ilmeisesti ( :D ) mutta jos kertoisit omia kokemuksia tms miten suoritat-tyylisiä juttuja rituaaleista tai loitsuista (... oon ihan tietoinen et nyt ei puhuta harry potter-tyylisistä valopalloista jotka lentelee puusauvasta) tms ? (: olisin kiinnostunut ! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi "miten suoritan" -aihe on sen verran henkilökohtanen, etten usko että siitä alan kirjoittaa. Ehkä yleisesti, mutta en uso että syvemmin lähden siitä kertomaan. Ja omia rituaalejani tai loitsujani en halua julkaista, nekin on sen verran henkilökohtaisia...
   Mutta katsotaan. :)

   Poista

Jätäthän käynnistäsi muiston! :)