keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Naked Truth

Vaikka en kauheasti itsestäni kuvia tänne postailekaan saatika sen erikoisemmin meikkaile (koska minulla on kuivat silmät, ja saamaton kun olen, en ole hoitanut niitä, tästä johtuen silmäni vuotavat kuin Niagaran putoukset) päätin silti ottaa osaa tähän blogeissa kiertävään haasteeseen. Tutustuin tähän haasteeseen Leenan blogissa, jossa Leena myös kertoi mistä tämä haaste on saanut alkunsa ja miksi. Haasteessa kukin bloggaaja ottaa kuvan itsestään ilman meikkiä ja julkaisee kuvan muokkaamattomana blogiinsa.

Koko tuo juttu sai mut näkemään punaista! Ihmeellisintä tästä koko jutusta tekee sen, että tyttö jolle tuo ilkeä kommentti sanottiin, ei ole edes pyöreä, saatika lihava, vaan kaunisvartaloinen ja hoikka nainen! Onko kauneusihanne mennyt jo niin sairaaksi, ettei kropassa saa näkyä pienintäkään muhkuraa, möykkyä tai poimua missään?

Miksei ihminen, joka ei ole pelkkää luuta ja nahkaa saisi pukeutua paljastaviin, seksikkäisiin ja kauniisiin vaatteisiin? Mistä lähtien kauniisti pukeutuminen on ollut vain laihojen ihmisten etuoikeus?
Jos olet kokoa xl tai isompi, tulisi sinun pukeutua vain löysiin A-linjaisiin paitoihin, ei missään nimessä vartalonmyötäisiin. Johan tämän sinulle kertoo vaateliikkeiden "isojen tyttöjen" mallistotkin: Vaatteet ovat järkyttäviä telttoja, jotka tuovat vähintään viisi kiloa painoa lisää, vaikka ihmisille uskotellaan, että peittämällä läskit, näytät pienemmältä.
Onko kukaan muu kinnittänyt huomiota näiden "isojen tyttöjen" mallistojen kuoseihin? Jokaisessa paidassa on joku uskomattoman ruma kukkakuosi tai joku imelääkin imelämpi tekstiprintti, pahimmassa tapauksessa paljetteja. Jos haluat löytää tavallisen mustan paitapuseron tästä mallistosta, saat kiertää kaupungin jokaisen liikkeen, etkä siltikään onnistu löytämään tavallista mustaa puseroa ilman sitä hirveää kukkakuosia!
Seppälänkin kuuluisi olla nuorten vaateliike, mutta jostain kumman syystä Great Girls -mallisto näyttää enemmän keski-ikäisten rouvashenkilöiden vaatteilta, kuin nuorten vaatteilta.
Eli onko kauniisti ja seksikkäästi pukeutuminen vain laihojen etuoikeus? On, kyllä. Miksi kaupat muuten möisivät niin hirveitä kaapuja meille "hieman" isommille tylleröisille.

Itse en ole tästä tosin lannistunut, vaan olen muokannut ostamani vaatteet mieleiseksi, sillä itse en suostu käyttämään vaatteita, jotka muistuttavat pelastusarmeijan telttaa.
Eikö kauniisti pukeutumalla juuri halutakkin korostaa kauniita puolia itsessä? Miksi siis peittää ne valtavan vaatekappaleen alle... Jos sinulla on kauniit rinnat tai kapea vyötärö, ei ketään kiellä sinua korostamasta näitä puoli itsessäsi, ei vaikka sinulla olisi kymmenen tai kaksikymmentä kiloa ylimääräistä.


Minä kolmen päivän kuumeilun jälkeen, silmänaluset mustana, tukka paskasena. Tosin, tältä minä aina kotona näytän. :D
3 kommenttia:

  1. Ihanaa lukea suomeksi muiltakin kuin itseltäni tuollaista, hmm, läskipositiivisempaa tekstiä!

    Äh, saitpa minut himoitsemaan lävistystä nyt... :)

    VastaaPoista
  2. Olen täysin samaa mieltä :) Aww ihana kuva <3

    VastaaPoista

Jätäthän käynnistäsi muiston! :)